Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Gölbucağı Mahallesi ile Hürriyet Mahallesi’ni birbirine bağlayacak olan TOKİ Köprüsü’nün bağlantı yolları için başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve Fen İşleri Müdürü Çetin Önder ile birlikte, Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edilerek yapımına başlanan Hürriyet Mahallesi köprüsünün bağlantı yolları için Bartın Belediyesi tarafından yapılan ve devam eden çalışmalarda incelemelerde bulundu. İnceleme ziyaretinin ardından açıklama yapan Başkan akın, “Orduyeri Köprüsüne alternatif olan ve trafik yoğunluğunu azaltacağı düşünülen köprümüzün bağlantı yolları için başlattığımız çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Köprümüzün şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.