Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Sefai Çalıkoğlu ile Orta Mahalle Muhtarı Atınç Günsal, mahalle sakinleri ve mahalle esnafı tarafından düzenlenen aşure ikramına katıldı.

Orta Mahalle Hendekyanı Caddesindeki Ziyaiye Cami önünde düzenlenen programda Başkan Cemal Akın, vatandaşlarla selamlaşarak Muharrem Ayı’nı tebrik etti.

Etkinlik sonrasında açıklama yapan Akın, “Muharrem Ayı münasebetiyle aşure ikramı gerçekleştiren Orta Mahalle sakinleri ve esnaflarına nazik davetleri için teşekkür ediyorum. Paylaşmanın verdiği huzur ile vatandaşlarımızın Muharrem Ayı’nı tebrik ediyor ve tüm İslam alemi için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.