Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, davet edildiği, nişan, nikâh, sünnet ve düğün merasimlerine katılarak yoğun bir hafta sonu geçirdi.

Belediye Başkanı Cemal Akın vatandaşları özel günlerinde mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor. Hafta sonunu yoğun geçiren Başkan Akın vatandaşların özel ve önemli günlerinde yalnız bırakmadı. Akın, katıldığı merasimler çerçevesinde geçtiğimiz hafta sonunda İlknur ve Murat Akın çiftinin kıymetli evladı Ömer Ali’nin sünnet düğününe katıldı.

Çiftlerin Mutluluklarını Paylaştı

Akın, Gülser ve Hasan Kevser’in kızı Burçak ile Fatma ve Ali Aslan’ın oğlu Mustafa’ın, Fati ve Bahattin Toprakdöven’in kızı Yasemin ile Emine ve Zühtü Alper’in oğlu Ferdi’nin, Gülizar ve Mehmet Karataş’ın kızı Merve ile Kadriye ve Sezai Hezer’in oğlu Berat’ın nikâh törenine katılarak, çiftlere mutluluklar dileyerek aileleri tebrik etti.

Yüzükleri Taktı Mutluluklar Diledi

Davet edildiği nişan merasimlerine de katılarak vatandaşları mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Cemal Akın, Havva ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik’in oğlu Anıl ile Hatice ve Yaşar Cürebal’ın kızı Belediye Personelimiz Arzu’nun Ankara’daki evlerinde düzenlenen merasimle nişan yüzüklerini taktı. Başkan Akın “Bu mutlu günlerini bizimle paylaştıkları için Cürebal ve Özçelik Ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Akın, Düğün Davetine Katıldı

Başkan Cemal Akın, Selma ve Erdoğan Cihangiroğlu’nun kızı Elif ile Semiha ve Cevat Akcasu’nun oğlu Cihangir’in, Gülcan ve Ertan Tekinok’un kızı Emire ile Şadiye ve Avni Gülcan’ın oğlu Serkan’ın, Sarı ve Güngör ailelerinin evlatları Ceyda ile Aykut’un, Tüfek ve Karagöl ailelerinin evlatları Büşra ile Emrah’ın, İğici ve Karaağaç ailelerinin evlatları Büşra ile Volkan’ın, Tokol ve Keskintığ ailelerinin evlatları Sevinç ile Bülent’in ve Mukaddes-Feridun Akbaş’ın kızı Tuğba ile Emine-Muhammet Üstünsoy’un oğlu Mansur’un düğün törenlerine katılarak çiftleri ve ailelerini tebrik etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın, katıldığı özel gün programlarıyla ilgili açıklamasında, vatandaşların mutlu günlerinde ve zor günlerinde yanında olarak ihtiyaç duydukları desteği verdiklerini belirterek özel gün davetlerine de icabet ederek mutluluk ve heyecanlarına ortak olmaktan dolayı büyük sevinç duyduklarını söyledi.