Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, taksi duraklarını ziyaret ederek taksici esnaf ile görüşmelerini sürdürüyor.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Davut Fırıncıoğlu Caddesi’nde bulunan Hal Taksi Durağını ve Tuna Mahallesinde bulunan Hastane Taksi Durağını ziyaret ederek, taksicilerle sohbet etti. Başkan Akın, ziyaretleri esnasında taksici esnafları ile gündeme dair konularla ilgili görüş alışverişinde bulunarak, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Misafirperverlikleri için şoför esnafına teşekkür eden Akın, tüm esnaflara ve şoför esnafına kazasız belasız, hayırlı, bol kazançlı işler temennisinde bulundu. Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Akın; “Her zaman halkımızla iç içeyim. Esnafımızı da sürekli ziyaret edip talep ve önerilerini dinliyorum. Son olarak da Hastane Taksi ve Hal Taksi Duraklarını ziyaret ettim Şoför kardeşlerimizle sohbet ettik. Taksici esnaflarımızın da sorunlarını ve taleplerini dinledim. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm esnaflara ve şoför esnafına hayırlı ve bol kazançlı işler diliyorum” dedi.