Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Boğaz Caddesi’nde bulunan Sofra Cafe Restaurant Sahibi Göksel Yağcı’yı işyerinde ziyaret etti.

Başkan Akın, Boğaz Caddesi’nde bulunan Sofra Cafe Restaurant Sahibi Göksel Yağcı’yı işyerinde ziyaret ederek, işlerinde bol kazançlar diledi. Başkan Akın konuyla ilgili açıklamasında her fırsatta halkın içinde olmaya devam ettiğini belirterek esnafları da bu çerçevede ziyaret edip belediyeden talep ve önerilerini dinlediğini söyledi. Akın açıklamasında “Esnaf ziyaretlerim çerçevesinde Boğaz Caddesi’nde bulunan Sofra Cafe Restaurant Sahibi Göksel Yağcı’yı işyerinde ziyaret ettim. Kendisine devam ettiği mesleğinde başarı ve bol kazançlar diliyorum. Belediye olarak esnaflarımızın da imkânlarımız dâhilindeki tüm talep ve önerilerini değerlendirip yanlarında olmaya ve gerekli desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.