Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ev ziyaretlerini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Kemerköprü Mahallesi sakini 87 yaşındaki Mehmet Cihan’ı Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte ziyaret etti. Akın, gerek sağlık sebeplerinden dolayı, gerekse de ilerleyen yaşlarından dolayı belediyeye gelemeyen vatandaşların evlerine konuk olarak taleplerini, önerilerini, sorunlarını dinliyor. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Akın, “Bartın Belediye Başkanı olarak mahalle sakinlerimizi evlerinde ziyaret etmeye devam edeceğim. Gerek sağlık problemleri gerekse de ilerleyen yaşlarından dolayı belediyeye gelemeyen, varsa sorunlarını, ihtiyaçlarını,  talep ve önerilerini iletemeyen ağabeylerimizi, ablalarımızı evlerinde dinliyor, onlar için yapabileceğimiz ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Bizleri hoş sohbetleriyle evlerinde ağırlayan değerli büyüklerimize teşekkür ediyor; sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum” dedi.