Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Emine Koçoğlu’nu ziyaret etti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Emine Koçoğlu’nu makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, misafirperverliği nedeniyle İl Müdürü Koçoğlu’na teşekkür etti. Belediye çalışmalarıyla ilgili de fikir alışverişinde bulunan Akın, İl Müdürü Koçoğlu’nun önerilerini dinledi. Koçoğlu ise konuşmasında nazik ziyareti için Başkan Akın’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

Fikir Alışverişinde Bulunduk

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Göreve geldiğimiz günden buyana tüm kurumlarımızla uyum içerisinde çalışma yürütüyoruz. Bu kapsamda da kurum müdürlerimizle sık sık görüşüp, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Son olarak Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Emine Koçoğlu’na İl Başkanımız Ercüment Beyle birlikte ziyaret gerçekleştirdik. Belediye çalışmalarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı Sayın Müdürümüze teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.