Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Kemerköprü Mahallesi ile Yeni Sanayi Sitesi

nde esnaf ve vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti. Ön Muayene İstasyonu Sahibi Hüseyin Oskay, Poyraz Geri dönüşüm Sahibi Tahsin Dokucu ve Güney Ahşap Firması Sahibi Bayram Güney’i iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Akın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla buluşmak üzere gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden büyük keyif alıyoruz. Hem çalışmalarımızı anlatıyor, hem vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Daha güzel yatırımlar, daha güzel Bartın için bu sohbetlerle çözüm üretiyoruz. Daha önce olduğu gibi her anı halkın içinde olmak için değerlendirip talep ve önerileri bizzat dinliyorum. Bu şekilde memleketimize en etkili ve hızlı şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Bundan sonrada aynı anlayışla çalışacağız” dedi.