Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bartın Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Halil İbrahim Yıldız ile İdari ve Mali İşler Başkanı Yavuz Çomarlı, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, Bartın Yeşilay Derneği Şube Başkanı Ali Rıza Karakoyun ve dernek üyeleri, Bartın Merkez İlçe Nüfus Müdürü Adnan Başyazıcı, Atılım Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Necmi Ateş, Kutlubey Demirciler Köyü Muhtarı Hasan Çıldır, Kozcağız Güven Özel Eğitim Merkezi yetkilisi Döndü Özdal, Dost Kent Sitesi Kooperatifi Başkanı Hikmet Akbıyık ve vatandaşlar  Başkan Akın’ı tebrik ederek görevinin hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise konuşmasında ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek teşekkür etti. Başkan Akın, “Ziyaretinizle bizleri onurlandırdığınız için ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kentte bulunan tüm sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, kamu kurumları ve sendikalarla sürekli istişare halinde ve belediyemizi ilgilendiren konularda yanlarındayız. Bu şekilde toplumun tüm kesimlerine hitap edip isabetli tespitlerle ortaya çıkan ihtiyaçları hızla karşılayarak en etkili şekilde hizmet veriyoruz.  Bu bağlamda sizlere de telefonumuz ve kapımız her zaman açık olacaktır. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.