Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kent merkezinde ve Vefa Park’ta vatandaşlarla bir araya geldi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaretlerine devam ediyor.  Hafta sonu ziyaret programları kapsamında kent merkezinde ve Vefa Park’ta vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akın, talep ve önerilerini dinledi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan  Akın; “Ziyaretlerimize hafta sonunda da devam ettik. Kent merkezinde ve Vefa Park’ta bulunan vatandaşlarımızın hal hatırları sorarak, istek ve taleplerini dinledik.  Her zaman vatandaşlarımızı ziyaret edip, talep ve önerilerini dinliyoruz. Bize ilettikleri sorunlarla ilgili çalışma gerçekleştiriyoruz. Belediye olarak ihtiyaç duyulan hizmetlerin zamanında ve yerinde olması için bu ziyaretler büyük önem taşıyor. Bu kapsamda da ziyaretlerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum” dedi.