Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Meclis Üyeleri birlikte Türk Eğitim Sen Bartın Şubesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Cemal Akın, Türkiye Kamu-Sen’in önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyerek, demokrasinin gelişmesi ve çalışanların haklarının korunması noktasında katkılarının büyük olduğunu vurguladı. Yerel yönetimler olarak bizler sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde çalışarak şehri geleceğe taşıyacak hizmetler yapmayı sürdüreceklerini söyledi. Bu çerçevede sendikalarla yaptığımız fikir alışverişlerinden ziyadesi ile mutlu oluyoruz. Ziyaret kapsamında yaptıklarımızı anlattık ve yapılması gerekenleri de karşılıklı olarak görüşme fırsatı bulduk. İnanıyoruz ki sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimler olarak iş birliği içerisinde çalışarak bu şehri iyi bir geleceğe taşıyacağız” dedi.