Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi’ni ziyaret eden konuklarını başkanlık makamında ağırladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Ulus Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve Bahçecik Muhtarı Barış Gökalp ile Ulupınar Muhtarı Musa Tüfekçioğlu’nu, Ekonomi Dünya Haber Genel Yayın Yönetmeni Fevzi Köfteoğlu’nu, Nurgül Rıza Güney Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu Müdürü Özay Karademir’i, Hayri Bayrak ve eşi Berran Bayrak’ı, hafta sonu yapılacak olan sünnet düğününe davet eden Efe Yılmaz’ı, Ahmet Mücahit Ergelen ve Harun Şenel’i Başkanlık makamında ağırladı. Ziyaretlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Akın, “Değerli vatandaşlarımız belediyemize gelerek çeşitli konularda bilgimize danışıyor, sohbet ediyor, varsa sorunu ya da önerilerini sunuyor. Bu ziyaretler halkımızla aramızdaki yakınlığın pekişmesine vesile oluyor. Programlarımızın büyük bir bölümünü vatandaşlarımızla birlikte geçiriyoruz. Bu sayede Bartın Belediyesi olarak yaptığımız yeniliklere ve yatırımlara halkımızın önerilerine göre yön veriyoruz. Bizleri ziyaret eden ve hoş sohbetleri ile mutlu eden değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.