Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bartın Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısına katılarak, İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte yeni üyelerimize partimizin rozetini taktı. Yeni üyelere hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Akın; “Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısına katıldım. Toplantı sonunda yeni üyelerimize partimizin rozetini taktık. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen MHP Bartın Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi sonrası tekrar Başkanlık görevine seçilen Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Sayın Murat Demir’i ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.