Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların çay davetlerini geri çevirmeyerek çay içip, sohbet etti.

Orduyeri Mahallesi’nde vatandaşların davetini kırmayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşlarla çay içip sohbet ederek taleplerini dinledi. Başkan Akın, Orduyeri Mahallesi’nde yapılan çalışmalar hakkında da vatandaşlara bilgiler verdi.

Bartın’ı Ortak Akılla Yönetiyoruz

Her zaman vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösterdiğini ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Akın, Bartın’ı ortak akılla yönettiklerini ve herkesin görüşünü önemsediklerini söyledi. Vatandaşlar da davetlerini geri çevirmeyen Başkan Akın’a teşekkür etti

Çalışmalarla İlgili Vatandaşlara Bilgi Verdi

Akın; “Sık sık vatandaşlarımızı ziyaret ediyor talep ve önerileri dinliyoruz. Son olarak Orduyeri Mahallesi’nde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Belediye çalışmalarımızla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Mahallemize gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilgili de vatandaşlarımıza bilgi verdim. Bizleri misafir eden vatandaşlarımıza ikramları ve hoş sohbetleri için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.