Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu düzenlenen programlarda Cumartesi günü Bartın’da yaşayan Azdavaylılar ve ailelerinin katıldığı programda, Pazar günü ise Türk Sağlık Sen üyeleri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan Akın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sivil Toplum kuruluşlarımızla ve çeşitli topluluklarımızla her fırsatta bir araya gelmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarda kentimizi daha ileri seviyelere taşımak için fikir alışverişleri yapıyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları vatandaşlarımızla paylaşıyor, daha iyisini Bartın’ımıza kazandırmak için önerini dinliyoruz. Bu düşünce ve uygulama sayesinde başarılı işlerimizi şehrimize kazandırıyoruz. İnşallah çok daha faydalı çalışmaları değerli halkımıza kazandıracağız. Davetimize icabet eden ve bizlerle hoş sohbetini paylaşan tüm halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.