Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın yayımladığı mesajında, sağlık çalışanlarının insanların daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeleri için, ülkemizin dört bir yanında zor şartlarda fedakârca çalıştıklarını vurguladı. Başkan Akın, “Toplum sağlığını korumak ve geliştirmek için ülkemizin dört bir yanında, sağlık hizmetlerinin her alanında, her türlü şartta bu kutsal mesleği büyük bir fedakârlıkla yerine getiren, yaşamımızı emanet ettiğimiz başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın her türlü sözlü ve fiili şiddetten uzak, güvenli ve huzurlu çalışma ortamlarında mesleklerini başarıyla icra etmelerini diliyorum” dedi.