Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Suriye’nin İdlib kentinde şehit düşen askerimiz Tolga Can Yılmaz için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Suriye’nin idlib kentinde hain saldırı ile şehit olan askerlerimizden Tolga Can Yılmaz’ın Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte cenaze törenine katılan Başkan Akın, son yolculuğuna uğurlanacak olan Şehit Tolga Can Yılmaz’ın ailesine başsağlığı diledi. Düzenlenen törenin ardından açıklama yapan Başkan Akın, “Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanımız Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Vekilim Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Kumluca Belediye Başkanımız İsmail Can, Belediye Başkan Yardımcım Ahmet Kömeç ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile İdlib’de ki hain saldırıda hayatını kaybeden Şehidimiz Tolga Can Yılmaz’ın cenaze törenine katıldık. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize şifa dilerim” dedi.