Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Programda Başkan Cemal Akın emekli personellerin önerilerini dinleyerek, belediyecilik hizmetleri açısından olan talep ve sorunlarını hakkında sohbet ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Akın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sivil Toplum kuruluşlarımızla, çeşitli topluluklarımızla ve vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya gelmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz programlarımızda kentimizi daha ileri seviyelere taşımak için fikir alışverişleri yapıyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları vatandaşlarımızla paylaşıyor, daha iyisini Bartın’ımıza kazandırmak için önerini dinliyoruz. Bu düşünce ve uygulama sayesinde başarılı işlerimizi şehrimize kazandırıyoruz. İnşallah çok daha faydalı çalışmaları değerli halkımıza kazandıracağız. Hazırlamış olduğumuz 50+1 projelerimizle şehrimizin güzelliklerine güzellikler eklemeye devam edeceğiz.  Bartın Belediyesi’nden emekli olmuş siz değerli dostlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve uzun bir yaşam, hakkın rahmetine kavuş olanlar rahmet diliyorum” dedi.