Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve Zabıta Müdürü Mustafa Tokay ile birlikte İçişleri Bakanlığımız tarafından gönderilen Koronavirüs Denetimleri konulu genelge çerçevesinde kent merkezinde gerçekleştirilen denetimlere katıldı. “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganı kapsamında Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde Başkan Akın, esnafa ve vatandaşlara alınan tedbirlere ve kararlara riayet edilmesi konusunda uyarı ve tavsiyelerde bulundu. Denetimlerle ilgili açıklamasında Başkan Akın; “İçişleri Bakanlığımızın koronavirüs tedbirlerine ilişkin yayınladığı genelge kapsamında işletmelerimizi denetleyerek, tedbirlere uyulup uyulmadığını inceledik. Kontrollü sosyal hayat döneminde temel kurallar olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması salgınla mücadelede büyük önem arz ediyor. O nedenle bu zorlu salgın sürecinde ‘Sağlık İçin Hepimiz için’ kurallara uyalım” dedi.