Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Orduyeri Mahallesi Muhtarı İrfan Sağ ile sohbet etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın, beşeri münasebete son derece önem verdiklerini ifade ederken, Mahalle Muhtarlarının birer köprü vazifesi gördüklerini vurguladı. Akın yaptığı açıklamasında, “ Orduyeri Mahallesi Muhtarımız İrfan Sağlam ile Belediyemizce yürütülen çalışmalar hakkında sohbet ettik. Hizmetlerimizin halkımızın istifadesine sunulmasında, halkımızın beklentilerine karşılık gelen çalışmaların yapılabilmesi amacıyla mahalle muhtarlarımız ile sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Kamu ve yerel yönetim hizmetlerinin halkımıza ulaşmasında çok önemli bir görevi üstlenen muhtarlarımız hizmet köprüsü vazifesini yapıyorlar” dedi.