Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde görev yapan Belediye personelini ziyaret ederek kolaylık diledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Ramazan Bayramı arefesinde ve üç günlük Bayram tatilinde ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde görevli Bartın Belediyesi personelini ziyaret ederek kolaylık diledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Akın, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hala etkili olan Covid 19 virüsü nedeniyle ülkemizde önemli tedbirler alınmaktadır. Bu tedbirler kapsamında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması çok önemlidir. Halkımızın sağlığı için alınan bu karar sürecinde Bartın Belediyesi olarak üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz. Kısıtlama günlerinde Daire Müdürlüklerimizce belirlenen görevli personelimiz çalışmalarına devam ediyor. Bu zorlu süreçte görev alan personelimizi ziyaret ederek kolaylık diledim. İnşallah kısa zamanda bu tehditten kurtuluruz” dedi.