Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, davet edildiği nikah merasimlerine katılıp çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte Şadiye ve Nazım Ünal ile Zobeıdeh ve Annehmohammed Gharahsen ailelerinin evlatları Nazım ile Sonıa ve Sevim ve Kurtuluş Eren ile Sebile ve Hüseyin Arabacı ailelerinin evlatları Serpil ile Koray’ın nikah törenlerine katıldı. Çiftlerin mutluluklarına ortak olan Başkan Akın, her iki aileyi tebrik ederek hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Düğün töreni sonrası açıklama yapan Akın; “Vatandaşlarımızın davetlerine icabet ediyoruz. Onların her zaman yanındayız. Bu kapsamda 2 nikah törenine katılarak, çiftlere mutluluklar diledim. Ailelerini tebrik ettim” dedi.