Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu vatandaşların daveti üzerine, düğün, nikâh gibi etkinliklere katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak oldu.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çiftlerden gelen talepler üzere geçtiğimiz hafta sonunda 3 çiftin nikâh akdini gerçekleştirdi. Rana Kaval ile Şerafettin Tüzel’in, Olus ve Kasımbal ailelerinin kıymetli evlatları İnci ile Hakan’ın, Usta ve Kalafat ailelerinin değerli evlatları Sevcan ile Ufuk’un nikâh akitlerini gerçekleştiren Başkan Cemal Akın çiftlere mutluluklar diledi. Akın kıydığı nikahlarda çiftlere tek taş yüzük simgeli şilt armağan etti. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın davet edildiği düğünlere Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte katılarak vatandaşları mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Kaya ve Körol Ailelerinin değerli evlatları Yasemin ile Barış’ın, Karakuş ve Çalışır ailelerinin değerli evlatları Tuğba ile Selçuk’un, Gülümser ve İsmail Pınaroğlu çiftinin kızı Hava ile Döndü ve Dursun Yıldırım çiftinin oğlu Şaban’ın düğününe katılan Başkan Cemal Akın çiftleri ve ailelerini tebrik etti.