Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, davet edildiği nişan ve nikah törenlerine katılarak mutluluklara ortak oldu.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Betül-Bülent Akdemir çiftinin kızı Aleyna ile Güldene-Yıldırım Kabasakal’ın oğlu Orhun’un nişan yüzüklerini taktı. Akın, nişan yüzüklerini Cumhuriyet Savcısı Uğur Işık ile birlikte takarak, mutluluk temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Şükran-İbrahim Ünver’in kızı Emine ile Sezen-Şafak Öztaş’ın oğlu Ömer’in nikah akitlerini gerçekleştirerek, bu birlikteliğin genç çifte mutluluk, ailelerine de hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Akkaya ve Aydın ailelerinin evlatları Necla ile Cemil’in nikah akitlerini gerçekleştirerek, sağlık, mutluluk ve huzur diledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Aydemir ve Karakuş ailelerinin evlatları Melek ile Enes’in nikah akitlerini gerçekleştirdi. Akın, genç çifte ömür boyu mutluluk diledi.