Belediye Başkanı Cemal Akın vatandaşları özel günlerinde mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Akın, Uluz ve Kaplan ailelerinin evlatları Ömer ve Neslihan’ın nişan törenine katılarak, evlilik yolunda ilk adımı atan çiftleri tebrik etti. Başkan Akın sonrasında, Yüce ve İzler ailelerinin evlatları Anzel ve İlker’in, Uçar ve Vural ailelerinin evlatları Nazan ve Ferhat’ın, Erbil ve Yormuk ailelerinin evlatları Belediye Personeli Aytaç ile Tolga’nın ve Yılmaz ve Kemik ailelerinin evlatları Cansu ve Burhan’ın nikâh akitlerini gerçekleştirdi. Başkan Akın, Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte Akgün ve Doğan ailelerinin evlatları Zehra ve Emrah’ın düğün törenine katıldı. Başkan Akın, Gürhan ve Yeliz Çiftçi ailesinin evladı Kuzey’in ve Sevcan ve Mehmet Kalafat çiftinin evlatları Berat Kağan ve Alp Arhan’ın sünnet düğününe katılarak geçmiş olsun teennisinde bulundu. Belediye Başkanı Cemal Akın, ayrıca Ulus Belediye Başkanı Sayın Hasan Hüseyin Uzun’un oğlu Muratcan ile Çetinalp ailesinin kızı İpek’in nikâh törenine katılarak şahitlik ettik.

Başkan Cemal Akın yaptığı açıklamasında, “Vatandaşlarımızın, mutlu, heyecanlı ve önemli günlerine ortak olarak sevinçlerini paylaşıyoruz. Evlilik yolunda ilk adımı atan ayrıca nikâh ile her iki aileyi birbirine bağlayan bu önemli anlarda çiftlerin heyecanlarını paylaşmaya, mutluluklarına ortak olmaya devam edeceğiz. Tüm çiftlerimizi tebrik eder, mutluluklarının daim olmasını diliyorum” dedi.