Belediye Başkanı Cemal Akın, genç çiftlerin nikâh akitlerini gerçekleştirdi.

Başkan Akın,  Esme ve Süleyman Korkmaz çiftinin kızı Aysel ile Gülfer ve Sami Özel çiftinin oğlu Ercan’ın, Sultan ve Hüseyin Akça çiftinin kızı Gülhan ile Gülüşen ve Adem Arslan çiftinin oğlu Fatih’in nikâh akdini bizzat kendisi gerçekleştirdi. Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleşen tören Covid-19 salgını sebebiyle olağanüstü tedbirler altında gerçekleştirildi. Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Cemal Akın, çiftlere nikâh anısı olarak tek taş yüzük simgeli şilt hediye etti. Başkan Akın, tören sonrası yaptığı açıklamada genç çiftlerin ve ailelerin bu mutlu günlerinde yanlarında bulunarak çiftin nikâh akdini gerçekleştirmekten dolayı sevinç ve heyecan duyduğunu belirterek kurulan yuvanın hayırlı uğurlu olmasını diledi.