Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, nikâh ve düğün davetlerine katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak oldu.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Altay ve Topcu ailelerinin evlatları Sevim ve Ogün’ün nikâh akitlerini gerçekleştirdi. Akın, kıydığı nikahın ardından genç çifte nikah anısı olarak tek taş yüzük simgeli plaket hediye etti. Başkan Akın, ayrıca Eyüp Demir ve Cemile Yılancı’nın kızı Hilal ile Hatice ve Cemal Diren’in oğlu Mehmet’in düğününe katılarak çiftlere mutluluklar diledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, katıldığı merasimler ilgili açıklamasında vatandaşların davetlerine icabet edip onların mutluluklarına ortak olmaktan büyük sevinç ve heyecan duyduğunu belirtti. Akın açıklamasında, “Her fırsatta halkımızla birlikte olmaya devam ediyoruz. Bu şekilde mutlulukta da, dar günde de yanlarında olarak belediye olarak üzerimize düşen her konuda gerekli desteği veriyoruz” dedi.