Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi’ni ziyaret eden misafirlerini makamında ağırladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaretine gelen Bartın Atatürk İlkokullu Müdürü Yüksel Yeniyapı, Rehber Öğretmeni Cihan Turan ve Okul Aile Birliği Başkanı Halil Kızıltaş’ı, Işıklar Yapı Ürünleri Marmara ve Batı Karadeniz Bölge Müdürü Ziya Miral ve Satış Yetkilisi Mert Mesut Yılmaz’ı, Balat Köyü eski Muhtarı Ali Osman Görgü ve Metin Çavuşoğlu’nu makamında ağırladı. Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Başkan Akın, “Belediyemize gelerek bizleri ziyaret eden değerli dostlarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duymaktayız. Misafirlerimizin taleplerini dinleyerek çözüm üretmek için elimizden geleni yapıyoruz. En güzel Bartın’ı birlikte büyütmek ve güzelleştirmek için değerli halkımızın önerilerine her zaman kulak veriyoruz” dedi.