Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, belediyeyi ziyaret eden misafirlerini makamında ağırladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Ahşap ve Boyama Usta Öğreticisi Gülcan Hasanoğlu ve Tuğçe Yağlıdere’yi, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların Bartın İl Başkanları ve Temsilcileri’ni misafir etti. Başkan Akın, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Bartın Belediyemizin kapıları ilk gün olduğu gibi her zaman sonuna kadar açık. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı ağırlıyor, talepleri doğrultusunda kanunlar ve imkanlarımız çerçevesinde gereken neyse yapmaya çalışıyoruz. Bizleri ziyaret eden, hoş sohbetleri ile memnun eden, önerileri ile çalışmalarımıza yön vermemize vesile olan değerli halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.