Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hayırlı olsun temennisinde bulunan ziyaretçilerini makamda ağırlıyor, sohbet ediyor, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Akın, çok sayıda ziyaretçi ağırladı.

Akın’a ilk ziyaret, Esentepe Mahallesi Muhtarı Şenol Özdemir ve Azası Mehmet Aydıroğlu, Kurucaşile eski Belediye Başkanı Hüseyin Sevim, Ağdacı Mahallesi Muhtarı Hamit Kökoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bartın Şubesi Başkanı Muhammet Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ekrem Öztekneci ve Kurum Personeli, Eski Garnizon Komutanımız geçen dönem Belediye Başkan Vekilim Mehmet Sandıklı, Şirinköy Muhtarı Ömer Üstünsoy ve Azası Yakup Üstünsoy, Hal Taksi Durağı Şoför esnafı, TOKİ 1. Etap Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Işık ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Hacıosmanoğlu Köyü Muhtarı Kenan Özcan ve Karaköy Mahallesi sakinleri tarafından yapıldı. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaretlerde, ziyaretçiler, Başkan Akın’a yeni dönemin hayırlı olması ve başarı dileklerini ilettiler. Başkan Akın, tüm ziyaretçilerine nazik davranışlarından dolayı teşekkür etti.