Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi’ni ziyaret eden misafirlerini makamında ağırladı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Erol ziyareti

Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Alparslan Erol’u misafir etti. Başkan Akın, nazik ziyareti için Dr. Erol’a teşekkür ederek, yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Ülkü Ocakları ziyareti

Belediye Başkanı Cemal Akın, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanı Duran Iğıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni misafir etti. Başkan Akın, ziyaretleri için misafirlerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Karabükspor ziyareti

Belediye Başkanı Cemal Akın, Karabükspor As Başkanı Serdar Acar, Altyapı Sorumlusu Metin Aydın, Spor Baş Danışmanı Naci Kahraman ve Brt Tv Spor Müdürü Cengiz Topuz’u misafir etti. Başkan Akın, misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, profesyonel ligde mücadele eden Karabükspor’a başarılar diledi.