Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 50. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen kutlama etkinliklerine katıldı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 50. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerine katılarak partililerle bir araya geldi. İlk olarak Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan program, daha sonra Yalı Seçim Bürosunda verilen kokteylle devam etti. Etkinliklerin ardından açıklama yapan Başkan Akın, “Milliyetçi Hareket Partimizin Kuruluşunun 50. Yılı dolayısıyla Bartın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni’ne, Yalı Seçim Büromuzda düzenlenen kokteyle katıldım. İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarımız ve Teşkilat Mensuplarımızla hatıra fotoğrafları çektirerek bayrağı altında hizmet ettiğimiz partimizin kuruluş yıl dönümünü kutladık. Bu vesile ile Merhum Genel Başkanımız Alparslan Türkeş’i ve ebediyete göç etmiş dava arkadaşlarımızı rahmetle anıyoruz” dedi.