Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Amasra ve Kurucaşile İlçe Kongrelerine katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Amasra ve Kurucaşile İlçe Kongreleri, MHP ilçe binalarında Koranavirüs tedbir kuralları çerçevesinde yapıldı. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra ve Kurucaşile’de gerçekleştirilen İlçe Kongrelerine katılarak, gerçekleştirilen seçimin ardından tekrar görev alan Milliyetçi Hareket Partisi Kurucaşile İlçe Başkanı Muzaffer Edabal’a ve Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi’ye hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, başarı temenni etti. Amasra İlçe Kongresinde Başkan Akın, Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem Amasra İlçe Başkanı Fikret Bağdat’a hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

İlimiz ve Ülkemiz İçin Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum

İlçelerde katıldığı programlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Akın; “Amasra ve Kurucaşile ilçelerimizde gerçekleştirilen kongrelere katıldık. Kongreler öncesi her iki ilçemizde de esnaf kardeşlerimizle ve vatandaşlarımızla sohbet ettik. Onlarla fikir alışverişinde bulunduk. Daha sonra kongre salonlarına geçtik. Tedbir kuralları çerçevesinde kongreleri gerçekleştirdik. Kongrede tekrar görev alan Kurucaşile İlçe Başkanımız Sayın Muzaffer Edabal’a ve yeniden görev alan Amasra İlçe Başkanımız Sayın Gürkan Özengi’ye teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Gerçekleştirilen kongrelerin ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.