Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin Kastamonu –  Çankırı İl Başkanlıkları ve Belediye ziyareti programı kapsamında Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi Kastamonu’da karşıladı. Başkan Akın karşılama programına Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Yerel Seçimleri sonucu partisinin belediye başkanlıklarını kazandığı illere tebrik ziyareti gerçekleştiriyor. Ziyaretlerde parti teşkilatlarını da ziyaret eden Genel Başkan Devlet Bahçeli, Kastamonu iline gerçekleştirdiği tebrik ve teşekkür ziyaretinde halka seslendi. Belediye Başkanı Cemal Akın ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Kastamonu ziyaretine Bartın İl Başkanımız Ercüment Özçelik ile birlikte katıldık. Kastamonu Belediyesi’ni ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli daha sonra halka seslendi. Ardından yemek programında Genel Başkanımızla istişarelerde bulunduk” dedi.