Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın Merkez İlçe 7. Olağan Kongresine katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın Merkez İlçe 7. Olağan Kongresine katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın Merkez İlçe 7. Olağan Kongresi’nin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan Cemal Akın yaptığı açıklamada “ Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın Merkez İlçe 7. Olağan Kongresine Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanım Sayın Ercüment Özçelik ve İlçe Başkanım Sayın Murat Demir ile birlikte katıldık. Davetleri için AK Parti Teşkilatına teşekkür ediyor, Kongrenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.