Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte Kaşbaşı Köyü eski Muhtarı Muharrem Keser ve ailesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın, geçmiş dönemlerde Kaşbaşı Köyü’nde muhtarlık yapan Muharrem Keser’i ve ailesini evlerinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kaşbaşı köyü mevcut Muhtarı Birol doğan ve köy sakinleri ile sohbet eden Akın, misafirperverlikleri için teşekkür etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Akın, “Kaşbaşı Köyü’ne uzun yıllar Muhtarlık görevi ile hizmet etmiş değerli Muhtarımız Muharrem Keser’i ve ailesini ziyaret ettik. Bizleri en iyi şekilde ağırlayarak misafir eden değerli büyüklerime, Köy Muhtarımız Birol Doğan’a ve köy sakinlerimize teşekkür ederim” dedi.