Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Karayolları 156. Şube Şefi Yunus Emre Öcal ve Karayolları çalışanlarını ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın, Karayolları 156. Şube Şefliğini ziyaret etti. Başkan Cemal Akın, Bartın Karayolları 156. Şube Şefi Yunus Emre Öcal makamında ziyaret ederek, Bartın Belediyesi çalışmalarında bilgiler verdi. Daha sonra personeli ziyaret eden Başkan Cemal Akın personellere çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Belediye olarak halkımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri vermek ve kentte yaşam kalitesini arttırmak için ne gerekirse yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Kurum ve kuruluşları da düzenli olarak ziyaret edip belediyeye ihtiyaç duyulan konularda yanlarında olmaya devam edeceğimizi ifade ediyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı Bartın Karayolları 156. Şube Şefi Yunus Emre Öcal ve Karayolları çalışanlarına teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylık diliyorum. “dedi.