Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu Karaçay Piknik Alanında vakit geçiren vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Akın, kendisine iletilen önerileri tek tek not aldı. Bartın’ı ortak akılla yönettiklerini belirten Başkan Akın, vatandaşların ilettikleri öneri ve talepler doğrultusunda çalışmaların yapıldığını söyledi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Hafta sonunu esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettim. Onlarla her zaman hasbihal ediyoruz. Son olarak da Karaçay Piknik Alanımızda piknik yapan ailelerimizi ziyaret ettim. Belediye çalışmalarımızla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Öneri ve taleplerini dinledik. Düşünceleri bizlerle paylaşan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.