Bartın  Belediye Başkanı Cemal Akın vatandaşların mutlu, heyecanlı ve özel anlarına ortak olmaya devam ediyor. Akın, hafta sonu katıldığı nikâh, sünnet ve düğün merasimlerinde çiftlere mutluluk, ailelere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Cemal Akın, Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte hafta sonu programları arasında yer alan nikâh, düğün ve sünnet davetlerine icabet ederek, çiftlerin mutlu anlarına ortak oldu. Akın katıldığı programlar çerçevesinde Kuş ve Alparslan ailelerinin evlatları Pembegül ve Deniz’in, Karataş ve Bulut ailelerinin evlatları Mehtap ve Rasim’in, Çalap ve Genç ailelerinin evlatları Özlem ile Gökhan’ın düğün merasimlerine katıldı. Belediye Başkan Cemal Akın, Özbek ve Suçeken ailelerinin evlatları Hatice Beyza ve Basri Dorukan’ın ve Karakaş ve Pirinç ailelerinin evlatları Onur ve Benian Vildan’ın nikahlarını kıydı. Başkan Akın, kıydığı nikah sonrası çiftleri tebrik ederek, nikah merasimi anısına tek taş simgeli şilt hediye etti. Başkan Akın, ayrıca Gülçin-Erdem Bacak çiftinin oğlu Ali Eren’in sünnet düğününe katılarak geçmiş olsun temennisinde bulundu. Allah damatlıklarını da göstersin. Hayırlı olsun” dedi. Başkan Akın katıldığı programlarla ilgili yaptığı açıklamasında, “ Vatandaşlarımızın heyecan ve mutluluklarının en üst seviyede yaşandığı özel anlarında yanlarında olarak sevinçlerini paylaşmaya devam ediyoruz. Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluk, ailelerine ise hayırlı ve uğurlu olması temennimi yürekten yineliyorum” dedi.