Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Dolu ile Kumcu ailelerinin evlatları Ayşenur ve Olkan’ın nikah törenine katılarak, hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve MHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte Dolu ile Kumcu ailelerinin evlatları Ayşenur ve Olkan’ın nikah törenine katıldı. Çiftin aileleriyle sohbet eden Başkan Akın, hayırlı olmasını dileyerek, çifte tel kırma işlemeli tepsi hediye etti. Nikah töreni sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Davet edildiğimiz tüm programlara katılarak vatandaşlarımızın her anında yanlarında oluyoruz. Dolu ile Kumcu ailelerinin kıymetli evlatları Ayşenur ve Olkan’ın nikah törenine de katılarak, çiftimize mutluluklar diledik. Aileler ve davetlilerle sohbet ettik. Bu özel günlerinde bize de yer ayıran her iki aileye teşekkür ediyor, çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.