Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunarak hayırlı işler diledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Kemerköprü Mahallesi Yukarı Sokak’ta ve Bülent Ecevit Bulvarı’nda esnaf ziyaretlerinde bulundu. Başkan Akın’a ziyaretlerinde Belediye Meclis Üyeleri Şemsettin Çöme, Semih Kaptan, Kemal Gözen, Belediye Meclis Üyesi Adayları Tuncay Maden, Mehmet Somaklı, Ufuk Kasap, Nuran Akmaz, Sevil Soyak ve Ahmet Arslankaya eşlik etti. Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Başkan Akın, “Fırsat buldukça mesaimize esnaflarımızı ziyaret ederek başlıyoruz. Bunu her hafta rutin olarak gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Bugünde esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın görüşlerini ve taleplerini dinledik. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizler de mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Bartın halkına layık olma gayreti içindeyiz. Teknik hizmetlerin haricinde, sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Bartın’ımızı hak ettiği noktaya taşımak amacı içinde hizmet vermekteyiz. Ziyaretlerimizde bizleri güler yüz ve hoş sohbetleri ile karşılayan değerli esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.