Belediye Başkanı Cemal Akın, Bülent Ecevit Bulvarında faaliyette bulunan esnafları ziyaret etti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, esnaf ziyaretlerine devam etti. Son olarak Kemerköprü Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarında faaliyette bulunan esnafları ziyaret eden Başkan Akın, belediye çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Esnafımızı ziyarete aralıksız devam ediyoruz. Esnafımızla işleri hakkında konuşuyoruz. Onların bizlerden beklentilerini dinliyoruz. Ziyaretlerimizde talep ve önerilerini dinleyerek, sorunların çözümünü hızlandırıyoruz. Son olarak Bülent Ecevit Bulvarında esnaf dostlarımızla sohbet ettik. Misafirperverliklerinden dolayı esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Esnaf ziyaretlerimiz aralıksız devam edecek. Belediye olarak üzerimize düşen her konuda esnafımızın yanındayız” dedi.