Belediye Başkanı Cemal Akın, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamında gerçekleştirilen Covid-­19 denetimlerine katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Zabıta Müdürü Mustafa Tokay ile birlikte Covid-­19 tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı’nın talimatı doğrultusunda kapsamlı bir şekilde gerçekleştirilen denetimlere katıldı. Denetimlerle ilgili bilgi veren Başkan Akın; “İçişleri Bakanlığımızın gönderdiği genelge doğrultusunda kent merkezimizde esnaf denetimi gerçekleştirdik. Tabii bu il genelinde de “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosu ile yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde genel denetim yapıldı. Esnaflarımıza yönelik yapılan denetimlerde vatandaşlara yönelik rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlere de ağırlık verdik. Gerçekleştirdiğimiz bu denetimler tüm vatandaşlarımızın sağlığını korumaya yönelik çalışmalardır.  Sağlığımızı ancak tedbirlere uyarak koruyabiliriz. O nedenle tüm vatandaşlarımızı maske, hijyen ve sosyal mesafe kuralına uymaya davet ediyorum” dedi.