Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sayın Sadir Durmaz’ın vefat eden Kayınvalidesi Keziban Kanlıer için Yozgat’ta düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sayın Sadir Durmaz’ın vefat eden Kayınvalidesi Keziban Kanlıer için Yozgat’ta düzenlenen cenaze törenine Milliyetçi Hareket Partisi Batın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte katıldı. Akın yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sayın Sadir Durmaz’ın vefat eden Kayınvalidesi Keziban Kanlıer’i son yolculuğuna uğurladık. Değerli büyüğümüze Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.