Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik’in 81 yaşında hayatını kaybeden babası Halis Özçelik’in cenaze törenine katıldı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik’in babası Halis Özçelik’in cenaze törenine katıldı. Tedavi gördüğü Bartın Devlet Hastanesi’nde 10 Aralık Salı günü hayatını kaybeden 81 yaşındaki Halis Özçelik’in cenazesi, ilk olarak Kemerköprü Mahallesi Elmalık Sokak’ta bulunan evinin önünde okunan duaların ardından Namazı kılınmak üzere Şadırvan Camii’ne götürüldü. Öğle Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığa defnedilen Özçelik, son yolculuğuna uğurlandı. Törenin ardından Özçelik ailesine başsağlığı dileyen Belediye Başkanı Cemal Akın, “Değerli büyüğümüz Halis amcamızı kaybettik. İl Başkanım Ercüment Özçelik’e ve Özçelik ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin” dedi.