Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Atölyeler binasını ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Atölyeler binasını ziyaret ederek Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal’den devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Akın, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Bartın Belediyesi olarak kent merkezinde yaptığımız çalışmaların büyük çoğunluğu kendi ustalarımızın elinden çıkıyor. Geçtiğimiz yıllarda Sanayi Sitesinde yaptığımız bu bina, çalışma alanı ve temin ettiğimiz teknik ekipman ile ustalarımıza bu imkanı sunarak yatırımlarımızın maddi yükünü daha uygun hale getiriyoruz. Metal işleri, ahşap işleri, elektrik işleri, boya kaporta, araç bakım ve onarım işlerimiz gibi bir çok işimizi de burada kendi personelimizin marifeti ile yapıyoruz. Çalışan tüm emekçi kardeşlerime işlerinde kolaylık diliyorum” dedi.