Bartın Dijital TV Sahibi Mustafa Ahmet Oktay, Muhabir Nilay Meryem Çömlek, Kameraman Erkan Hızoğlu ve Halk Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Eren Sarıkaya Covid-19 salgınına karşı yapmış olduğumuz çalışmalar ve devam eden projelerimiz için Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyarette Bartın Belediyesi tarafından yürütülen Covid-19 salgını tedbir çalışmaları ve yapım çalışmaları devam eden projeler hakkında röportaj gerçekleştirildi. Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın” Bartın Dijital TV Sahibi Mustafa Ahmet Oktay, Muhabir Nilay Meryem Çömlek, Kameraman Erkan Hızoğlu ve Halk Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Eren Sarıkaya belediyemizi ziyaret etti. Covid-19 salgınına karşı yapmış olduğumuz çalışmalar ve devam eden projelerimiz hakkında bilgiler verdim. Kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.