Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkanları Birliği Yetkili Kurul Üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Birol Ekici tarafından, Belediye Başkanları Birliği Yetkili Kurul Üyelerine verdiği yemeğe katıldı. Başkan Akın, yemek programının ardından yaptığı açıklamada, “Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Sayın Birol Ekici tarafından birliğimizin yetkili kurul üyeleri için düzenlediği programa katılarak istişarelerde bulunduk. Birlik ve beraberlik adına gerçekleştirilen organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Başkan Akın’a katıldığı etkinlikte, Bartın Belediyesi AR-GE Başkanı Aykut Oktay Ulu eşlik etti.