Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Orta Mahalle Hasan Bayri Sokak’ta faaliyetine başlayan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Fatih Erdoğan’a ait muhasebe bürosunun açılış törenine katıldı.

Orta Mahalle Hasan Bayri Sokak’ta faaliyetine başlayan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Fatih Erdoğan’a ait muhasebe bürosunun açılış törenine katılan Belediye Başkanı Cemal Akın okunan dualarla hizmete açılan büronun Sahibi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Fatih Erdoğan’a ve memleket için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Akın yaptığı açıklamada “Bu gün memleketimizde bir işyerinin daha hizmete girmesi dolayısıyla bir araya gelerek sahibi ve çalışanlarının mutluluğunu paylaşıyoruz.  Bu bağlamda, hizmete giren Muhasebe Bürosu‘nun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor Fatih Erdoğan’a meslek hayatı boyunca başarılar diliyorum“ dedi.