Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Beşiktaş Çarşı Bartın taraftar grubunun düzenlemiş olduğu kahvaltıya katıldı.

Beşiktaş Çarşı Bartın taraftar grubunun büyük ilgi ile karşıladığı Belediye Başkanı Cemal Akın, sportif sosyal, sanatsal ve kültürel etkinlik ve çalışmalarına katılım sağlayıp gerekli desteği verdiklerini söyledi. Akın “Belediye olarak gençlerimizin içinde bulunduğu tüm etkinliklere ve çalışmalara katılım gösteriyor bizi ilgilendiren konularda gerekli desteği veriyoruz. Bu günde Beşiktaş Çarşı Bartın taraftar grubunun arasında kurulan dostluğu görmekteyiz. Bu tür etkinlikleri çok faydalı buluyorum. Belediye olarak her zaman gençlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.